Antenne i København

Med bred erfaring og en masse tilfredse kunder kan du roligt vælge Antennemanden til opsætning og service af TV-antenne. Ved boligforeninger og lignende tilbyder vi også fællesantenne.

Der er ingen grund til at acceptere sne på billedet eller andre problemer .Kontakt blot Antennemanden for at få tjekket installationen.

Digitale signaler via TV-antenne

De almindelige antenner er jordbaseret TV-modtagelse, som sendes digitalt. Her er udbuddet af kanaler i dag DR1, DR2, DR Update, Ramasjang, DR HD, DRK, TV 2, Kanal København, Folketingskanalen og Hovedstadskanalen.

Med en tv-antenne på loftet eller taget kan disse kanaler modtages gratis, men i dag tilbyder jordbaseret TV-modtagelse også en anden løsning – nemlig Boxer.

Med tagantenne kan man desuden også modtage svenske kanaler gratis.​

Service og opsætning af TV-antenne

Mange eksisterende TV-antenner er klargjort til det digitale signal, men mangler stadig en lille ændring for at fungere 100 % optimalt. Vi kommer gerne og klarer opsætning af TV-antenne samt efterfølgende nødvendig service af tv-antenne. Så oplever du, at billedet fryser eller bliver hugget i firkanter, kan det skyldes denne mangel.

Antennemanden kan efterse og reparere din TV-antenne, ligesom vi også kan yde service og lave digital opmåling af både private anlæg og fællesantenneanlæg.

Kan alle fjernsyn modtage digitale antennesignaler?

Ja, alle fjernsyn kan modtage digitalt TV med en digital tuner, og det kan lade sig gøre på én af to måder:

  1. Den digitale tuner er integreret i fjernsynet.
  2. Man skal have installeret en ekstern boks – også kaldet en DVB-T boks.

Fordele ved digitalt tv

Der er mange fordele med det digitale sendenet, og herunder kan du se de vigtigste:

  • Skarpe billeder uden skygger og sne
  • Ægte 16:9 format (bredformat), så man får fuldt udbytte af fladskærmen
  • Ægte Dolby Digital 5.1 surround-lyd
  • Elektronisk programguide (EPG) – et avanceret tekst-tv

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle digitale bokse, som understøtter alle fordelene, og at ikke alle bokse og antenner kan fungere sammen. Desuden skal du være opmærksom på kompatibiliteten. Lyder det lidt uoverskueligt? Så lad os komme og hjælpe med din opsætning af TV-antenne.

Vil du være sikker på at få det optimale ud af din tv-antenne, fællesantenne eller boks, så kontakt Antennemanden på telefon 40 52 60 75 for en professionel løsning.

Løsning med Boxer eller Yousee

Med en løsning fra Boxer skal du ikke investere i en parabol. Du kan blot bruge din nuværende antenne, hvad enten den sidder på taget, loftet, bordet eller som en digital flagstangsknop.

Herefter skal du blot bruge en digital modtagerboks fra Boxer samt et Boxer-kort, der indeholder abonnementet med de kanaler, du ønsker.​

Antennemanden kan sørge for, at du får præcis den Boxer-løsning, som passer til dit behov, og vi kan også servicere installationen efterfølgende.

​Vi har også stor erfaring med måling og fejlfinding på Yousee og kabel-tv – og det gælder både digitale og analoge løsninger.