Varmepumpe i København

Gør noget for indeklimaet i din bolig, din økonomi og kloden som helhed med en varmepumpe som husets varmekilde. Kontakt blot Antennemanden, så finder vi en løsning til jer.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et anlæg, der effektivt omvender varmen i luften eller jorden til boligopvarmning.

Anlægget er på størrelse med et køleskab og kan installeres i stort set alle slags huse. Dog er det nødvendigt, at huset er godt isoleret, da varmepumpen ellers ikke vil virke optimalt.

Varmepumpen er effektiv både på økonomisk og praktisk vis. Den vil nedsætte varmeregningen, samtidig med at den er miljøvenlig.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Der er mange grunde til at vælge en varmepumpe. Varmepumpen udnytter nemlig energien tre gange bedre end andre løsninger.

Du kan spare omkring 12.000 kr. om året på at installere en varmepumpe frem for det gamle olie- eller naturgasfyr. Hvis du har et eldrevet fyr, vil besparelsen være endnu større.

Ydermere er en varmepumpe miljøvenlig og bæredygtig, så udover at gøre en forskel for din pengepung, gør du også en forskel for kloden og miljøet.

Desuden kræver en varmepumpe meget lidt vedligehold og service. Et årligt servicetjek burde være mere en rigeligt til at holde varmepumpen kørende på bedst vis.

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe afhænger af type og mærke. En Jord-til-vand-varmepumpe koster typisk mellem 80.000 kr. og 130.ooo kr. at installere (alt inklusiv), og det vil tage omkring 5-10 år at indtjene beløbet igen på varmeregningen.

Til sammenligning koster en luft-til-luft løsning omkring 12.000 kr. til 20.000 kr. inkl. standard montering, og tilbagebetalingstiden er 3-5 år.

Hvordan virker en varmepumpe?

Der findes tre forskellige slags varmepumper, der virker på forskellig vis.

  • Jord til vand
  • Luft til vand
  • Luft til luft

Jord-til-vand-pumpen udvinder væsken fra jorden via rør under jorden og omdanner væsken til vand. Denne proces skaber varme, der kan opvarme både bolig og vand.

Med samme resultat udvider luft-til-vand-pumpen luften udenfor huset til vand inde i pumpen, der skaber varme.

Luft-til-luft-pumpen tager luften udefra og udvinder varmen til brug inde i huset. Denne proces kan også vendes om og fungere som en air-condition.

Jord-til-vand-varmepumpen er den klart mest effektive version af varmepumpen, men den er også den dyreste af de tre løsninger.

Løsning og tilskud

Vi laver optimale løsninger til kolonihaver og sommerhuse fra 8.000 kr. inkl. standard montering. Der kan desuden søges om energitilskud fra 700 kr. til 4.000 kr. alt efter bolig- og opvarmningsform.

Kontakt os gerne

Antennemanden forstår sig på varmepumper og er i stand til at guide og vejlede dig til den rette løsning, der passer til lige netop jeres situation. Vi har et stort udvalg af varmepumper og kan stå for både installation og vedligehold.

Vil du gerne høre mere, eller skal vi lave et uforpligtende tilbud til dig? Tøv da ikke med at kontakte os på tlf. 40 52 60 75 eller via ps@antenne-manden.dk.